DE BESTE CAMERA VOOR AMATEUR FOTOGRAAF

Je hebt een kind gehad en je wilt elke week zijn foto’s groeien, of misschien wil je reizen en je wil je vrienden schoonheid van de geziene landschappen en de steden laten zien, maar niet modderige beelden met vieze kleur en waarschijnlijk heb je Gedacht aan veranderingen in uw beroep en u wilt de professionele fotograaf worden. U kunt een aantal redenen hebben – waarom u de beginfotograaf wilde worden. En hier moet je jezelf een eerste vraag stellen – welke camera heb ik te kopen? U kunt een tweedehands full-frame camera kopen, u kunt de spiegelgewassen fotocamera kopen, u kunt dezelfde camera nemen die uw vriend heeft of op de mening van de verkoper in een winkel rekenen of u zal recensies van camera’s lezen en wachten wanneer Verschijnt een nieuw model dat u volledig past. Ik zal de beginfotograaf helpen om zoekopties op verschillende camera’s te verkleinen.

Belgische Fotograaf
Belgische Fotograaf

 

De eerste die u moet opmerken, is de aanwezigheid van handmatige instellingen op de camera. Ook moet de camera een kans hebben om te fotograferen met een effect van vervaging van een achtergrond of een bokeh. De foto ziet er interessanter en professioneler uit als het hoofdobject in een foto van een achtergrond is gescheiden. U heeft de camera nodig die de grote grootte van een matrix heeft. Spiegelcamera’s hebben grote matrixen. Traditioneel gebruikers demoleren daarom dat alleen de SLR camera het kwalitatieve beeld geeft. Maar de spiegel in de camera is alleen nodig voor de werking van de optische viewfinder.
Daarom is mijn lijst met camera’s voor de beginfotograaf toegevoegd met compacte camera’s met verwisselbare lens.

Belgische Fotograaf
Belgische Fotograaf

De lens geeft 50% van de kwaliteit in de foto. U kunt op elke camera een lens installeren, afhankelijk van de behoeften. Voor portretten, voor landschappen, voor het schieten van voorwerpen van een lange afstand (bijvoorbeeld wilde dieren en vogels) zijn verschillende lenzen nodig. Voor de eerste lens kan ik aanraden Canon 50 mm 1.8 is de vaste lens, met een redelijke prijs en zeer mooie tekening, het heeft een kleine maat en is handig voor reizen.
Nu stel ik voor om terug te keren naar de keuze van de camera.

Belgische Fotograaf

 

PROFESSIONELE, SEMI-PROFESSIONELE EN AMATEUR MODELLEN
Alle fotocamera’s die bekend staan ​​als professioneel, semi-professioneel en amateur. Als u het grote budget hebt bij de aanschaf van de camera, adviseer ik u niet om de professionele camera te kopen. Het beheer van de professionele camera en de amateurcamera kan worden vergeleken met het beheer van het Boeing-vliegtuig en de stadsauto. Het is zo moeilijk in ontwikkeling. Het belangrijkste gebrek aan dure professionele camera’s is dat ze alleen kunnen worden gebruikt, is de fotograaf vaardigheden. Ik ken veel amateurs die klagen over de kwaliteit van de foto’s die door hun dure professionele camera’s worden gedaan. Als ik ze vraag hoe ze met de camera werken, blijkt dat de schakelaar altijd in de positie staat “automatisch schieten” omdat de beginner gewoon niet weet wat er te doen is met een dergelijke moeilijke eenheid.
De controle van de professionele camera is bedoeld voor de vakkundige fotograaf. De professionele camera heeft een set van diepe instellingen, hefbomen, knoppen, selectors. En de fotograaf moet weten in welke situatie naar welk menu-item of welke knop u wilt adresseren om de beste afbeelding te ontvangen.

De spiegel camera’s voor amateurs zijn gebruikelijk analoog voor auto’s in de stad. Ze hebben geen moeite om te beheren en te zorgen voor beelden van hoge kwaliteit. Amateur- en semi-professionele camera kan dezelfde matrix.
Ik koos voor meerdere camera’s voor beginnende fotografen tegen een redelijke prijs.

Belgische Fotograaf
Belgische Fotograaf

NIKON D5200, Nikon D5300, Canon EOS D650, D700 CANON EOS SONY A5000

LEAVE A REPLY